Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s

2018-02-14

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s
Mesazh të qartë militant kundër planeve të qeverisë dhe SHBA-ve ...
Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to

2018-02-12

Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to
Shumë media ndërkombëtare ditët e fundi e kanë kthyer vëmendjen e ...
Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)

2018-02-05

Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) i bën thirrje popullin grek, i ...
për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit

2018-02-02

për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit
Më 2 shkurt përmbushen 75 vjet nga përfundimi i Betejës së ...
Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë

2018-02-01

Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë
Në një deklaratë të saj për zhvillimet në Siri, Zyra e Shtypit e ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq