Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Aktivitet i Organizatës së PK të Greqisë (KKE) në Atikë me rastin e çlirimit të Athinës nga ELAS-i

2018-10-15

Aktivitet i Organizatës së PK të Greqisë (KKE) në Atikë me rastin e çlirimit të Athinës nga ELAS-i
Mijëra anëtarë dhe miq të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) ...
DEKLARATË PËR SHTYPIN PËR REFERENDUMIN NË ISH REPUBLIKËN JUGOSLLAVE TË MAQEDONISË (IRJM)

2018-10-02

DEKLARATË PËR SHTYPIN PËR REFERENDUMIN NË ISH REPUBLIKËN JUGOSLLAVE TË MAQEDONISË (IRJM)
«Pjesëmarrja e vogël e popullit në referendumin e Ish Republikës ...
Festivali 100 vjet KKE - 50 vjet KNE

2018-09-24

Festivali 100 vjet KKE - 50 vjet KNE
Mijëra popull ishin të pranishëm në aktivitetin qendror tre-ditor ...
Fashistët do ti shpartallojë lufta e popullit

2018-09-19

Fashistët do ti shpartallojë lufta e popullit
Demonstratë masive, me rastin e plotësimit të 5-vjetorit nga ...
Me mijëra protestuan kundër politikës antipopullore dhe pjesëmarrjes së Greqisë në planet imperialiste

2018-09-10

Me mijëra protestuan kundër politikës antipopullore dhe pjesëmarrjes së Greqisë në planet imperialiste
Mijëra punëtorë, të papunë, të vetë-punësuar, bujq, gra dhe të ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

E re 2018

Aktivitet i Organizatës së PK të Greqisë (KKE) në Atikë me rastin e çlirimit të Athinës nga ELAS-i

2018-10-15

Aktivitet i Organizatës së PK të Greqisë (KKE) në Atikë me rastin e çlirimit të Athinës nga ELAS-i
Mijëra anëtarë dhe miq të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) morën pjesë në aktivitetin e madh të zhvilluat në sheshin Korai të Athinës nga Organizata e PK të Greqisë (KKE) në Atikë ditën e shtunën, 13 tetor, për 74 vjetorin e çlirimit të Athinës në tetor të vitit 1944. ...
DEKLARATË PËR SHTYPIN PËR REFERENDUMIN NË ISH REPUBLIKËN JUGOSLLAVE TË MAQEDONISË (IRJM)

2018-10-02

DEKLARATË PËR SHTYPIN PËR REFERENDUMIN NË ISH REPUBLIKËN JUGOSLLAVE TË MAQEDONISË (IRJM)
«Pjesëmarrja e vogël e popullit në referendumin e Ish Republikës Jugosllave të Maqedonisë (IRJM) ishte çështja kryesore në procedurat e djeshme, pavarësisht nga fakti se një numër i madh zyrtarësh të NATO-s, SHBA-ve dhe BE-së shkuan së shumti në vendin fqinjë, me synim të ushtronin presion që ...
Festivali 100 vjet KKE - 50 vjet KNE

2018-09-24

Festivali 100 vjet KKE - 50 vjet KNE
Mijëra popull ishin të pranishëm në aktivitetin qendror tre-ditor të festivalit të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) që u mbajt nga data 20 gjer në datën 23 Shtator 2018, dhe që këtë vit i ishte dedikuar 100 vjetorit të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) dhe 50 vjetorit të Rinisë Komuniste të ...
Fashistët do ti shpartallojë lufta e popullit

2018-09-19

Fashistët do ti shpartallojë lufta e popullit
Demonstratë masive, me rastin e plotësimit të 5-vjetorit nga vrasja e muzikantit të ri Pavlos Fissas, realizuan sindikatat dhe shoqatat masive të qytetit të Pireut, ditën e Martë 18/09/2018 në qytetin Keracini, në vendndodhjen e vrasjes së tij. ...
Me mijëra protestuan kundër politikës antipopullore dhe pjesëmarrjes së Greqisë në planet imperialiste

2018-09-10

Me mijëra protestuan kundër politikës antipopullore dhe pjesëmarrjes së Greqisë në planet imperialiste
Mijëra punëtorë, të papunë, të vetë-punësuar, bujq, gra dhe të rinj morën pjesë në protestën masive të organizuar pasditen e të Shtunës (08.09.2018), nga Frontit Militant Mbar-punëtorë (PAME) në Selanik nën parullën "Zhvillimi i tyre do të thotë NATO - Varfëri - Luftë. ...
PK e GREQISË PËR ZHVILLIMET NË MESDHEUN LINDOR DHE LINDJEN E MESME

2018-09-05

PK e GREQISË PËR ZHVILLIMET NË MESDHEUN LINDOR DHE LINDJEN E MESME
Po krijohet një situatë e rrezikshme. Greqia të mos marri pjesë në stërvitjen e NATOamerikanëve "Bright Star 2018" dhe në stërvitjet e tjera ushtarake. Të forcohet lufta kundër politikës antipopullore të qeverisë SYRIZA-ANEL, e cila është bartëse e interesave të NATO-s dhe të BE-së në rajon. ...

NJOFTIM I ZYRËS SË SHTYPIT TË KQ TË PK të GREQISË (KKE)

PËR RASTIN E RI TË AUTORITARIZMIT KUNDËR DREJTUESVE TË PK të GREQISË

2018-09-04

<p> NJOFTIM I ZYRËS SË SHTYPIT TË KQ TË PK të GREQISË (KKE) <p> PËR RASTIN E RI TË AUTORITARIZMIT KUNDËR DREJTUESVE TË PK të GREQISË
Ndërsa qeveria e SYRIZA-ANEL po mundohet për të bindur popullin se një "epokë e re" po fillon, pas përfundimit formal të memorandumeve me huadhënësit, duket se shqetësohet nga zëri i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) që zbulon të vërtetën. ...
Për festimet mashtruese të qeverisë SYRIZA-ANEL

2018-08-23

Për festimet mashtruese të qeverisë SYRIZA-ANEL
Qeveria SYRIZA-ANEL festoi më 21 Gusht 2018 daljen formale të Greqisë nga memorandumet. Gjithashtu u mundua që të kultivonte një klimë euforie në popull, se gjoja tani do të fillojë të ndryshojë për më mirë jeta e përditshme. ...
SHPALLJE E PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) PËR DEKLARATËN E CIPRAS

2018-08-22

SHPALLJE E PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE) PËR DEKLARATËN E CIPRAS
Të Martën e 21 Gushtit 2018, Kryeministri Aleksis Cipras në deklaratat e tij nga ishulli Ithaka, për daljen tipike nga memorandumet , në thelb shpalli vazhdimin e politikës antipopullore. ...
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) mbështet iniciativën e rëndësishme që ndërmarrin Partitë Komuniste dhe Punëtore për çështjen e Palestinës

2018-07-31

Partia Komuniste e Greqisë (KKE) mbështet iniciativën e rëndësishme që ndërmarrin Partitë Komuniste dhe Punëtore për çështjen e Palestinës
Më 31 Korrik 2018 gazeta "Rizospastis", organ i KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) shënonte se gjendet në zhvillim e sipër një iniciativë e rëndësishme që është ndërmarrë nga Partitë Komuniste dhe Punëtore nga e gjithë bota, pas apelit të bërë nga ana e Partisë së Popullit të Palestinës, ...