Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s

2018-02-14

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s
Mesazh të qartë militant kundër planeve të qeverisë dhe SHBA-ve ...
Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to

2018-02-12

Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to
Shumë media ndërkombëtare ditët e fundi e kanë kthyer vëmendjen e ...
Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)

2018-02-05

Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) i bën thirrje popullin grek, i ...
për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit

2018-02-02

për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit
Më 2 shkurt përmbushen 75 vjet nga përfundimi i Betejës së ...
Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë

2018-02-01

Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë
Në një deklaratë të saj për zhvillimet në Siri, Zyra e Shtypit e ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

Kongresi i 19-të i KKE

ALEANCË POPULLORE - POPULLI NË PUSHTET

SOCIALIZMI I NEVOJSHËM DHE BASHKËKOHOR

11-14 PRILL 2013

Kongresi i 18-të i KKE

Athinë 18 – 22 Shkurt 2009

Dokumenta

SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT

2017-07-06

SHPALLJE E KOMITETIT QËNDROR TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË PËR 100-VJETORIN E REVOLUCIONIT TË MADH SOCIALIST TË TETORIT
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) nderon 100-vjetorin e Revolucionit të Madh Socialist të Tetorit. ...
VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)

2017-06-02

VENDIMI POLITIK I KONGRESIT TË 20-të TË PARTISË KOMUNISTE TË GREQISË (KKE)
Nga 30 Marsi deri më 2 Prill 2017, u mbajt Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në selinë e Komitetit Qendror të Partisë. ...

2017-02-21

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë

2016-12-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për Kongresin e 20-të të Partisë
Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), në takimin e tij, vendosi që Kongresi i 20-të i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) të mbahet gjatë periudhës 30 Mars deri më 2 Prill, 2017, me temat e mëposhtme: 1. ...
Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro

2016-11-26

Shpallje për vdekjen e udhëheqësit të Revolucionit kuban, Fidel Kastro
Në deklaratën e saj, për vdekjen e udhëheqësit të revolucionit kuban, Fidel Kastro, Komiteti Qendror i Partisë Komuniste të Greqisë shënon: "KQ i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), me pikëllim të thellë, i jep lamtumirën një figure legjendare të lëvizjes komuniste botërore, udhëheqësit të ...
Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE) për 70 vjetorin e Ushtrisë Demokratike të Greqisë 1946 – 1949

2016-06-13

Shpallje e KQ të Partisë Komuniste të Greqisë (KKE)  për 70 vjetorin e Ushtrisë Demokratike të Greqisë 1946 – 1949
KQ i Partisë Komuniste të Greqisë (KKE), e gjithë Partia dhe Rinia Komuniste e Greqisë (KNE), nderojmë sivjet 70-vjetorin e themelimit të Ushtrisë Demokratike të Greqisë (DSE) . ...
Shkëputje tani nga planet e rrezikshme të imperialistëve

2015-11-23

Shkëputje tani nga planet e rrezikshme të imperialistëve
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënoi sulmet vdekjeprurëse kriminale në Paris dhe shprehu ngushëllimet e saj të thella për familjet e viktimave dhe solidaritetin e saj me popullin francez. ...
SHPALLJE E KOMITETI QENDROR TË KKE PËR REZULTATIN E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 20 SHTATORIT

2015-09-23

SHPALLJE E KOMITETI QENDROR TË KKE PËR REZULTATIN E ZGJEDHJEVE PARLAMENTARE TË 20 SHTATORIT
1. K.Q përshëndet anëtarët, miqtë dhe simpatizantët e Partisë dhe të Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE), bashkëpuntorët dhe të gjithë ata që dhanë betejën e tyre, dhe u bashkuan me Partinë. Partia mblodhi 5.6% dhe i mbajti 15 deputetët e saj. ...
THIRRJE E KOMITETIT QËNDROR TË KKE PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE E 20 SHTATORIT 2015

2015-09-08

THIRRJE E KOMITETIT QËNDROR TË KKE PËR ZGJEDHJET PARLAMENTARE E 20 SHTATORIT 2015
Punonjës, të papunë, fermerë, profesionistë, tregtarë, artizanë, shkencëtarë, të vetë-punësuar, pensionist, të rinj e të reja, gra të familjeve popullore, të gjithë ju që jeni të ngarkuar me masat e reja të papërballueshme të memorandumit të tretë SYRIZA - ANEL, që vinë e shtohen në ...
Asnjë tolerancë ndaj marrëveshjes së re të qeverisë dhe BE për zgjatjen e memorandumit

2015-02-25

Asnjë tolerancë ndaj marrëveshjes së re të qeverisë dhe BE për zgjatjen e memorandumit
Shpallje e Byros Politike të KQ të Partisë Komuniste të Greqisë Marrëveshja e re, që u nënshkrua nga koalicioni qeveritar SYRIZA - ANEL me BE-në, BQE dhe FMN-në, përbën në thelb dhe nga ana tipike zgjatje të Memorandumit dhe të angazhimeve që parashikoheshin, vazhdim të politikës anti-popullore ...