Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s

2018-02-14

Tubim militant anti-imperialist në qytetin Aleksandrupolit të Greqisë kundër krijimit të bazës së re ushtarake të NATO-s
Mesazh të qartë militant kundër planeve të qeverisë dhe SHBA-ve ...
Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to

2018-02-12

Për qëndrimin e PK të Greqisë (KKE) kundër planeve të rrezikshme të SHBA-NATO-BE dhe përfshirjen e Greqisë në to
Shumë media ndërkombëtare ditët e fundi e kanë kthyer vëmendjen e ...
Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)

2018-02-05

Njoftim i PK të Greqisë (KKE) për zhvillimet me Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë (IRJM)
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) i bën thirrje popullin grek, i ...
për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit

2018-02-02

për 75-vjetorin nga fitorja e Betejës së Stalingradit
Më 2 shkurt përmbushen 75 vjet nga përfundimi i Betejës së ...
Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë

2018-02-01

Njoftim mbi zhvillimet në Siri - Dënim për ndërhyrjen ushtarake të Turqisë
Në një deklaratë të saj për zhvillimet në Siri, Zyra e Shtypit e ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

Contacts

Communist Party of Greece
Central Committee
145 Leof.Irakliou GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30) 210 2592111 Fax: (+30) 210 2592298
e-mail: cpg.kke@gmail.com e-mail: cpg@int.kke.gr web: http://inter.kke.gr

 

 
KKE in the Greek Parliament
Greek Parliament- KKE
GR 100 21 Athens
Tel: (+30) 210 3708168, Fax: (+30)210 3707410
e-mail:ko@vouli.kke.gr

The members of the parliamentary group:

KOUTSOYMPAS Dimitris - GS of the KKE

PAPARIGA Aleka – Memebr of the CC of the KKE

GKIOKAS Yannis - lawyer, member of the CC of the KKE

VARDALIS Thanasis - Memebr of the CC of the KKE

DELIS Yannis - Teacher

KANELLI Liana - Journalist

KARATHANASOPOULOS Nikos - Economist, member of the CC of the KKE

KATSOTIS Christos - Hotel Employee, member of the CC of the KKE

LAMPROULIS Giorgos - Doctor

MANOLAKOU Diamando - Agronomist, member of the CC of the KKE

MORAITIS Nikos - Farmer

PAFILIS Thanasis - Member of the CC of the KKE, GS of the WPC

STERGIOU Kostas - Metalworker

SYNTYCHAKIS Manolis - Sociologist

TASSOS Stavros - Seismologist, President of the Greek Committee for International Detente and Peace

KKE in the European Parliament:
KKE Bruxelles:Rue Wiertz B1047 Bruxelles
Tel: (+322) 2842272,2842462, Fax: (+322) 2849163
Strasbourg:Palais de l'Europe, F 67006
Tel: (+3333) 88174464, 88174398, Fax: 88240186

 

The members of the European parliamentary group:
Communist Youth of Greece (KNE)
145 Leof.Irakliou GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30) 210 2592111, Fax: (+30) 210 2592611
e-mail: int@kne.gr  web: http://www.kne.gr

"Rizospastis"(daily newspaper of the CC of KKE)>134, Lefkis str., GR 145 68 Kryoneri-Attici
Tel: (+30) 210 6297000, Fax: (+30)210 6297999
e-mail: int@rizospastis.grweb: http://www.rizospastis.gr

 

"Communist Review"
(theoretical review of the CC of KKE)
145 Leof.Irakliou 145
GR 142 31 Nea Ionia-Athens
Tel: (+30)210 2592237
e-mail: info@komep.gr  web: http:/www.komep.gr